Contactformulier Privacy

Dit contactformulier gebruikt u om vragen te stellen die over uw (persoons)gegevens gaan die in het bezit zijn van de Stichting Rechtsbijstand ZLM. Gaan uw vragen over uw gegevens in onze dossiers? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie.

Heeft u vragen over de gegevens die ZLM Verzekeringen van u in bezit heeft? Gebruik dan het formulier op de website van ZLM Verzekeringen.

Kopie identiteitsbewijs toevoegen
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Om er zeker van te zijn dat de juiste persoon ons vragen stelt of een verzoek doet met betrekking tot uw persoonsgegevens hebben wij een kopie van een geldig identiteitsbewijs nodig. Zonder een kopie van een geldig identiteitsbewijs kunnen wij uw verzoek niet in behandeling nemen.

KopieID app
U kunt veilig een kopie maken van uw identiteitsbewijs met de KopieID app van de Rijksoverheid. Hiermee voorkomt u dat uw gegevens in verkeerde handen komen. Meer informatie hierover leest u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs.

U kunt dit formulier versturen. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.

Bepaalde gegevens kunnen digitaal aan u of aan een andere organisatie worden doorgegeven indien:
• het gaat om gegevens die u zelf heeft verstrekt;
• de verwerking gebeurt met uw toestemming of op basis van de uitvoering van de verzekeringsovereenkomst;
• het gaat om digitale gegevens.